haberkartali.net

Üç futbolcuyla özel görüşme

31 Ekim 2022 - 20:57
Ligin 12. haftasında sahasında Ümraniyespor'la karşılaşan Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçından 5-2 galip ayrıldı.

Süper Lig ‘in 12. haftasında sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 5-2 mağlup eden Beşiktaş ‘ta Şenol Güneş de ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Weghorst ve Cenk Tosun’un 2 golle yıldızlaştığı mücadelede Tayyip Talha’dan da bir gol geldi. Galatasaray derbisi hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kara Kartal’da Şenol Güneş, iki futbolcuyla özel görüşme yaptı.

Şenol Güneş, Vodafone Park’ta coşkuyla karşılandı

Valerien Ismael’in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş, Vodafone Park’ta coşkuyla karşılandı. Beşiktaş’ın Ümraniyespor’u konuk ettiği karşılaşmanın öncesinde oyuncular ısınmaya çıkarken, Beşiktaş taraftarları teknik direktör Şenol Güneş lehine uzun süre tezahüratlarda bulundu. Taraftarın çağrısının ardından soyunma odasından yeşil zemine gelen tecrübeli teknik adam, tribünleri tek tek dolaşarak taraftarları selamladı. Siyah-beyazlı taraftarlar da Şenol Güneş’e çiçek verdi.

3 futbolcuyla özel görüşme

Güneş, idman öncesinde Rosier’le, antrenman sırasında Berkay Vardar’la ve çalışmanın son bölümünde de Muleka’yla özel olarak görüştü. Topla yapılan oyunla başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Yarı sahada gerçekleşen çift kale maç ve ardından kanat organizasyonuyla devam eden idman, son bölümdeki şut çalışmasıyla tamamlandı. Sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal dışında eksik futbolcu bulunmazken, antrenmandaki neşeli görüntüler ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.