haberkartali.net

Umut Nayir: “Burak Yılmaz, bana değer katıyor”

10 Aralık 2019 - 4:35
Kasımpaşa maçındaki dublesiyle galibiyeti kazandıran Beşiktaşlı futbolcu, “Burak Yılmaz ile oynamak bana artı değer katıyor” dedi.

Beşiktaş‘ta Galatasaray derbisinde sonra Kasımpaşa maçında da kader gollerini atan Umut Nayir, acelesi olmadığını basamakları teker teker çıkmak istediğini söyledi. Kasımpaşa karşılaşmasında 61. dakikada oyuna girdikten sonra attığı iki golle galibiyeti kazandırmanın kendisine nasip olduğunu vurgulayan Beşiktaşlı oyuncu açıklamalarda bulundu.

3 puanın takım olarak aldık

“Kader gollerini ben attım ama galibiyetin sadece bana mal edilmesi doğru değil. Biz bunu tüm takım olarak başardık. Önce Galatasaray maçında galibiyet golünü atmıştım. Şimdi Kasımpaşa maçında iki gol geldi. 6 puana katkı verdiğim için çok mutluyum. Bu 6 puan belki de Beşiktaş’ın şampiyonluğunun habercisi olacak. İnşallah şampiyon olduğumuzda bu 6 puanın değeri daha iyi anlaşılacak.”

Burak performansımı arttırıyor

“Yedek kalmak benim için sorun değil. Sahaya çıkan her Beşiktaşlı futbolcu kalitelidir. Son 8 haftadaki performansımız bunu gösteriyor. Burak Yılmaz ile oynamak bana artı değer katıyor. Çünkü rakipler onunla ilgilenirken bana boş alanlar kalıyor. İdmanlarda gol çalışması yaparken, genelde ön direğe koşuyorum. Lens uzatmada kanada inince yine ön direğe koştum ve gol geldi.”

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.