haberkartali.net

Umut Nayir, ilk 11’de olacağını toplantıda öğrendi

29 Ekim 2019 - 8:37
Derbide attığı golle gecenin kahramanı olan Umut Nayir, ilk 11’de olacağını maç başlamadan 3 saat önce yani 16.00’da öğrendi.

Galatasaray derbisinde attığı şık golle Beşiktaş’ı krizden çekip çıkaran Umut Nayir, siyah-beyazlıların kahramanı oldu. İlk derbi heyecanında ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan 26 yaşındaki oyuncu, zor pozisyonda yaptığı kafa vuruşuyla zaferi getirirken taraftarları da coşturdu. Bu başarının perde arkasında ise ilginç bir detay yatıyor. Umut, derbide oynayacağının haberini maçtan 3 saat önce yani 16.00’da aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın maç günü forvette kimi oynatacağı noktasında kararsız olduğu ve oyuncularına ilk 11’i saat 16.00’da yaptığı maç toplantısında açıkladığı belirtildi. Bunun üzerine büyük sevinç yaşayan Umut, bu heyecanını hemen kardeşiyle paylaşıp “İlk 11’de oynuyorum” mesajını attı. Çocukluğundan bu yana Beşiktaş taraftarı olan Umut, siyah-beyazlı forma altında çıktığı ilk derbi maçında da golünü attı.

Çok daha iyi olabilirdi

Umut Nayır’ı çok daha öncelerden oynadığı takımlarda izleme fırsatı buldum. Önceleri kendisinden çok ümitliydim. Çünkü hırslıydı, fizik açıdan kendisine bakıyor ve kuvvetliydi. Defansların dengesini bozan koşuları vardı. Sırtı dönük yüksek toplara ağırlık koyabiliyordu. Aynı zamanda pozisyon da kokluyordu. Ancak ilerleyen yıllarda beklediğim aşamaya gelemedi. Çabalarının neticesini son hamlelerde doğru yapamıyor. Örnegin, Ankaragücü maçında topu alıp gole gidip rahat şekilde atacakken bir anda uzaktan topa vurdu. Derbide de o müthiş hırsının ve çabalarının birçoğunu değerlendiremedi ama mükemmel de bir gole imza attı. Bakalım 26 yaşından sonra değişik bir gelişime girebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.