haberkartali.net

Valerien Ismael savunmaya transfer istiyor

28 Temmuz 2022 - 10:54
Wolverhampton ve Alaves maçlarında alınan mağlubiyetler Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'i harekete geçirdi.

İspanya kampındaki hazırlık maçlarının ikisinden de mağlubiyetle ayrılan ve oynanan oyun nedeniyle özellikle sosyal medyada tepki gören Beşiktaş ’ta, Teknik Direktör Valerien Ismael tüm enerjisini savunmayı toparlamaya ayıracak. Öncelikle giden Rıdvan Yılmaz’ın sol bek bölgesindeki yerinin dolmasını isteyen Fransız teknik adam, Emrecan ile Saiss’i mümkün olabildiği kadar çabuk bir şekilde üçlü sisteme dahil etmeye çalışacak.

Sağ stoperde Welinton’da sıkıntı yaşamayan fakat bir fırsat transferi olması halinde yeni bir sağ stopere itiraz etmeyecek olan Valerien Ismael, son iki mağlubiyetin faturasını ise tamamen savunmaya kesmedi. Top rakipteyken üçüncü bölge oyuncularından tempolu bir şekilde baskı yapmasını isteyen siyah-beyazlı teknik adamın, takımın çok yorgun olması nedeniyle bu durumun gerçekleşmediğini söylediği öğrenildi.

İspanya dönüşü takıma izin hakkı tanıyan teknik direktör Valerien Ismael, ligin yaklaşması nedeniyle antreman temposunu da belli bir seviyeye düşürecek. Beşiktaş Yönetimi ise bir kaç gün içerisinde sol bek transferinde son noktayı koymaya çalışacak.

Siyah-beyazlı ekip, İspanya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’a 3-0, ikinci hazırlık maçında Deportivo Alaves’e 2-1 mağlup olmuştu.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.