haberkartali.net

Valerien Ismael’in geleceği belli oldu

20 Eylül 2022 - 13:44
Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde oldukça coşkulu bir başlangıç yaptı.

Geçtiğimiz sezon yaptığı yıldız transferlerle büyük beklenti yaratan Beşiktaş, üst üste gelen kötü sonuçlarla birden fazla hoca değişikliği yaşadı

Son olarak takımın başına geçen Valerien Ismael, Beşiktaş’ta yeni başlangıcın ilk adımı oldu.

2022-2023 sezonuna Valerien Ismael yönetiminde başlayan Beşiktaş, hazırlık maçlarında tatmin edici sonuçlar alamasa da lige iyi başladı.

Ligin ilk 5 haftasında bol gollü galibiyetler alarak dikkatleri üzerine çeken siyah-beyazlı ekip, son 2 haftada düşüşe geçti.

Önce Başakşehir yenilgisi, daha sonra İstanbulspor beraberliği teknik direktör Ismael’in tartışılmasına yol açtı.

Sosyal medyada taraftarların da Şenol Güneş ve Sergen Yalçın beklentisi oluşurken, Valerien Ismael ile yola devam edilmemesi gerektiği savunuldu.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Son haftalarda düşüşe geçen Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta mücadelesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbulspor’la 2-2 berabere kalması sonrasında yönetim harekete geçti.

Başakşehir mağlubiyetinin ardından gelen bu sonuçla birlikte 2 haftada 5 puanlık kaybın ardından Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’dan son durumla ilgili olarak ayrıntılı rapor istedi.

Çebi, milli ara sebebiyle maçın ardından ailesinin yanına Almanya’ya dönen Valerien Ismael’le de hafta ortasında görüşecek ve bu toplantıda Ceyhun Kazancı da yer alacak.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, teknik ekibin ardından konunun oyuncu tarafına da el atması bekleniyor.

Çebi’nin, takım kaptanları; Josef de Souza, Atiba Hutchinson ve Necip Uysal’la da bir araya gelip futbolcuların düşüncelerini de dinleyeceği belirtildi.

GELECEĞİNİ DERBİ BELİRLEYECEK

Her fırsatta yaptığı açıklamada teknik direktör Valerien Ismael’in arkasında olduğunu belirten Çebi, takımın üzerindeki kara bulutları dağıtıp milli ara sonrasında Vodafone Park’ta Fenerbahçe zaferi yaşamak istiyor.

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezonun son haftalarında göreve gelen Fransız çalıştırıcı, siyah-beyazlı takımla 14 resmi maça çıktı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.