haberkartali.net

Vida gitmek için alacaklarının tamamını istiyor

01 Ekim 2020 - 8:00
Siyah-beyazlı takımın yüksek maaşı ve düşük performansı nedeniyle yollarını ayırmak istediği Domagoj Vida, Beşiktaş yönetimini şoke etti.

Beşiktaş‘tan yıllık 3.4 milyon avro maaş alan ve bu ücreti bırakmak istemeyen Hırvat stoper Domagoj Vida, siyah-beyazlı yönetimi bir kez daha şoke etti. Transfer görüşmeleri yapması için deneyimli yıldıza izin veren Beşiktaş Yönetimi’nin Hırvat futbolcunun tavrı sonrasında adeta eli kolu bağlandı. Hırvat savunmacıdan herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyecek duruma kadar şartlarını esneten siyah-beyazlılar, futbolcunun Arabistan’dan gelen teklifi reddetmesinin ardından adeta küpleri bindi.

Hem maaş yükü hem de vasatın altına düşen performansından dolayı Beşiktaş’ın bir an önce kadrosundan çıkartmak istediği Vida, siyah-beyazlı yönetim ile son yaptığı görüşmede ayrılık için şartını belirledi. Beşiktaş’tan ayrılmak için toplam 3.4 milyon avroya denk gelen maaşının yanı sıra içeride biriken alacaklarının tamamını da isteyen Vida, “Maaşımı verin gideyim” dedi.

Aldığı tekliflerin hiçbirinin 3.4 milyon avro seviyesine ulaşmamasından dolayı gideceği olası takımlarda da maaşının kalan kısmının Beşiktaş tarafından tamamlanmasını talep eden Vida, “Ailemle beraber İstanbul’da mutluyum ve Beşiktaş ile olan sözleşmeme sadık kalacağım” dedi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.