haberkartali.net

Weghorst direkleri geçemedi

17 Ekim 2022 - 13:16
Hollandalı golcü Wout Weghorst, dün akşam Trabzonspor karşısında oynanan maçta da fileleri havalandırmayı başaramadı.

Beşiktaş’ın Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, dün akşam Vodafone Park’ta oynanan Trabzonspor müsabakasına ilk 11’de başladı. Yıldız futbolcu; uzun süre sonra hücum hattında Rachid Ghezzal ve Kevin N’Koudou’yla oynamasına rağmen Trabzonspor savunmasının yoğun markajından kurtulamadı.

Bordo-Mavililer’in tecrübeli stoperi Vitor Hugo, Weghorst’u maç boyunca adeta gölgesi gibi takip etti. Yıldız oyuncuya oyun alanı bırakmayan Hugo, görevini en iyi şekilde yaparken Weghorst da bir maçı daha gol atamadan tamamladı.

DİREĞİ GEÇEMEDİ

Deneyimli oyuncu, 71’de Nathan Redmond’un sağdan son çizgiye inip arka direğe gönderdiği topa, ceza sahası içinde iyi bir vuruş yapan Weghorst, direği geçemedi. Ancak dönen topta pozisyonu iyi takip eden Cenk Tosun, topu ağlarla buluşturdu.

SERİ 3 MAÇA ÇIKTI

Weghorst, daha önce Fenerbahçe derbisinde de bir pozisyonda direği geçememiş ve Giresunspor müsabakasında da penaltı kaçırmıştı. Dün akşamki sonuçla beraber Weghorst’un gol atamama serisi 3 maça çıktı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.