haberkartali.net

Welinton, Sergen Yalçın itirafında bulundu

08 Mart 2021 - 15:08
Beşiktaş'ın stoperi Welinton, basın mensuplarına açıklamalar yaparken şampiyonluk yarışı ve Sergen Yalçın hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Welinton‘un açıklamaları şu şekilde;

Hocamızın hep kazanmaya oynayan bir stili var. Burada büyük takım faktörü var. Bir hedef var, sizden kupalar kazanmanızı bekliyorlar. Hocamızın stili hep aynı, hiç değişmedi.

Takımdaki ambiyans çok iyi. Bundan sonra da bozulmaz. Evet şu an lideriz ama bitmiş bir durum yok. Her maçta aynı şekilde mücadele etmek durumundayız.

“Gol atmak istiyorum”

Taraftarın desteğini almak motive ediyor. Böylece onları daha fazla mutlu etmek için mücadele ediyorum. Çok pozisyona giriyoruz, ileride bana gerek kalmıyor. Fırsat gelince Allah’ın izniyle golümü atmak istiyorum.

“Oynadığım en büyük takımlardan biri Beşiktaş”

Beşiktaş oynadığım en büyük takımlardan biri. Yeteneklerim beni buraya kadar getirdi. Bundan sonra daha da ileriye gitmek istiyorum. Hoca kimi seçerse onunla oynayacak. Oyuncularımızın hepsi üst düzey oyuncular.

Fenerbahçe maçına daha çok var. Şu anda derbi maçı düşünmüyoruz. Maç maç ilerliyoruz ve önümüzdeki ilk maçı düşünüyoruz. Önceki kutlamaları gördüm. Ben de şampiyonluk kutlamalarının içinde olmak istiyorum.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.