haberkartali.net

Wellington’a resmi teklif yapıldı

05 Ekim 2020 - 12:47
Transferin son gününde Beşiktaş'ın Athletico Paranaense'nin kaptanı Wellington için resmî transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Süper Lig’in 4. haftasında Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olan ve sezona istediği şekilde giriş yapamayan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş‘ın ön libero pozisyonu için Athletico Paranaense’nin kaptanı Wellington‘ın peşinde olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş, Athletico Paranaense’den Wellington için 500 bin avroluk bir teklifte bulundu. Oyuncunun sözleşmesi aralık ayında sona erecek ve henüz yapılan sözleşme yenileme teklifini kabul etmedi. Bu doğrultuda bakıldığında Paranaense’nin teklifi kabul etmeye hazırlandığı aktarılıyor.

Transfer nedeniyle ilk 11’e alınmadı

Beşiktaş’a transferi gündemde olan Wellington, dün takımının Flamengo ile oynadığı maça ilk 11’de başlamadı. 29 yaşındaki oyuncu, 82. dakikada kenardan gelerek oyuna dahil oldu. Sürdürülen transfer görüşmeleri nedeniyle Wellington’ın maça kenarda başladığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.