haberkartali.net

Yalçın, dizilişte değişikliğe gidiyor

24 Ekim 2020 - 13:39
Teknik Direktör Sergen Yalçın, kritik maç öncesi Vincent Aboubakar ve Oğuzhan Özyakup üzerine yoğunlaşıyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, kritik maç öncesi kararını verdi.

Kanatlarda forma giyen beş oyuncusundan çeşitli nedenlerle faydalanamayacak olan Beşiktaş’ta, Denizli ile oynayacak kritik deplasman mücadelesinde Vincent Aboubakar ve Gökhan Töre bu mevkilerde görev yapacak, bununla birlikte Ghezzal da ‘hamle oyuncusu’ olarak kenarda oturacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, pazartesi günü oynanacak Yukatel Denizlispor maçı öncesi kanatlarda mücadele edecek futbolcu sıkıntısı yaşıyor.

Kanatlarda görev yapan oyunculardan Ajdin Hasic, Atakan Üner ve Kevin N’Koudou sakatlıkları nedeniyle, transferin son günü takıma katılan Rachid Ghezzal maç eksiği olduğu için Denizli’de forma giyemeyecek.

Yalçın, hafta içi yaptırdığı taktik çalışmalarında farklı oyuncuları kanatlarda oynatarak, performanslarını gördü.

Oğuzhan 10 numara oynayacak

Aboubakar, Beşiktaş’ta daha önce forma giydiği 2016-17 sezonunda 38 maçın 7’sinde sağ, 2’sinde sol kanat olarak görev yapmıştı.

Kamerunlu futbolcunun kanatlara geçmesi durumunda santrfor mevkisinde Cyle Larin forma giyecek.

Diğer taraftan Sergen Yalçın’ın, 10 numara pozisyonu için Oğuzhan Özyakup’u hazırladığı ve bu oyuncuyla özel bir görüşme yaparak motive etmeye çalıştığı belirtildi.

 

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.