haberkartali.net

Yunus Mallı, Beşiktaş’ı istiyor

31 Aralık 2019 - 9:35
Alman basını Bundesliga’nın ilk yarısında 1 dakika bile oynama şansı bulamayan Yunus Mallı’nın mutsuz olduğunu ve Beşiktaş’a gitmek istediğini iddia etti.

Transferde ismi Beşiktaş’la anılan Yunus Mallı, Wolfsburg’tan bu konuda kendisine kolaylık göstermesini bekliyor. Milli Takım’da da yer alan Yunus Mallı da ikinci yarıda oynayabileceği bir takıma gitmek ve Euro 2020’ye hazırlanmak amacında. Alman basınına göre, Bundesliga’da bu sezonun ilk yarısında bir dakika bile oynama imkanı bulamayan Yunus Mallı’nın Beşiktaş’tan gelen teklifi değerlendirmek istediğini ve kolaylık beklediğini yönetime de iletti.

Kanatlarda da oynuyor

Wolfsburg formasıyla ilk yarıda sadece Avrupa Ligi’nde 2 maçta 50 dakika forma şansı bulan Yunus Mallı, kendini gösterip Euro 2020’de Türkiye’nin Milli Takım kadrosunda yer almak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da Yunus Mallı hakkında yönetime olumlu görüş verdiği biliniyor. 27 yaşındaki oyuncu hem 10 numarada hem de iki kanatta görev yapabiliyor.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.