haberkartali.net

Zinedine Zidane’a benzettiler

22 Ağustos 2022 - 21:15
Beşiktaş'ın 28 yaşındaki futbolcusu Salih Uçan, bu sezon gösterdiği performansla Valerien Ismael'in gözde isimleri arasına girdi.

Alanyaspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş‘ın yolunu tutan Salih Uçan, Sergen Yalçın döneminde ilk haftalarda forma şansı bulurken, yıldız futbolcuların kadroya dahil edilmesi sonrasında arka planda kaldı. Bazı maçlarda kadroda yer alırken oyuna dahil edilmedi bazı karşılaşmalarda da kadroda yer bulamadı. Beşiktaş’la geçen sezonun ilk yarısında 9 lig maçı 5 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında boy gösterdi.

Milli futbolcu, forma şansı bulamayınca maç performansının artması için Başakşehir’e devre arasında kiralık olarak gönderildi. Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibiyle de toplamda 11 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, skora katkı sağlayamadı.

HAZIRLIK KAMPININ EN İYİLERİNDENDİ

Bu sezonun başında hazırlık kampında gösterdiği performansla “Ben bu takımın oyuncusuyum” mesajını veren Salih Uçan, teknik direktör Valerien Ismael’in de gözüne girdi. Hazırlık maçlarında 1 gol 1 asist yaparken gösterdiği performansla ilk 11’de oynayacağının sinyallerini verdi.

Süper Lig ‘in 3. haftasını tamamlayan Kartal’da Salih Uçan, 3 maçta da ilk 11’de başladı ve Alanyaspor maçında 1 gol atarken, Karagümrük maçında şık bir asiste imza attı.

ZIDANE BENZETMESİ

Ligin ilk 3 haftasındaki oyunuyla göz dolduran Salih, özellikle dün oynanan Karagümrük maçında oyunu yönlendirmesi, ara pasları, kritik hamleleriyle Zinedine Zidane’a benzetildi.

Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandes gibi isimlerle forma yarışına girecek olan Salih, dünkü maç sonunda yaptığı açıklamalarla kendisine güvendiğini de gösterdi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.