haberkartali.net

Zorunlu rotasyon

21 Ekim 2022 - 13:12
Teknik Direktör Valerien Ismael, genelde yedek kulübesinde tuttuğu bazı oyuncularına ilk 11 şansı vermek zorunda kalacak.

Siyah-beyazlı ekipte ilk dokunuş Weghorst’un yerine Cenk Tosun olacak. Fransız çalıştırıcının, Ghezzal’in sakatlığında sağ kanatta Tayfur Bingöl’e forma vermeye hazırlandığı ifade edildi.

Cenk ve Tayfur’un takıma katılmasıyla birlikte yabancı-yerli futbolcu dengesinde de eşitlik sağlanmış olacak. 8+3 kuralı nedeniyle birçok takım, “Hangi yerliyi oynayacağım” derdine düşerken, Beşiktaş’ta Ersin, Tayyip Talha ve Salih zaten ilk 11’de yer alıyordu. Şimdi A. Hatay maçında bu iki futbolcu da dahil olduğunda Kartal’daki Türk oyuncu sayısı 5’e çıkmış olacak.

Beşiktaş hava kuvvetleri

Süper Lig’de bu sezon en fazla hava topu mücadelesi kazanan stoperlerde ilk 5 arasında iki Beşiktaşlı bulunuyor. Siyah-beyazlıların yeni transferi Tayyip Talha, yüzde 74’lük yüzdeyle, bütün savunmacıları geride bıraktı. Onu, yüzde 69’luk oranla Başakşehir’in başarılı ismi Youssouf Ndayismiye takip ederken, üçüncülük koltuğunda da yine Beşiktaş’tan Romain Saiss yer aldı. Bu üç stoperin ardından yüzde 63 ile iki isim, Galatasaray’dan Abdülkerim Bardakçı ile Ümraniyespor’dan Tomislav Glumac bulunuyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.