haberkartali.net

PAOK takımındaki kilit oyuncuların performansları

10 Ağustos 2020 - 15:27
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibi PAOK oldu. Eşleşme tek maç üzerinde olurken maç, Yunanistan'ta oynanacak.

Beşiktaş‘ın rakibi PAOK oldu.

Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Yunanistan ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezonu 1. bu sezonu ise 2. sırada tamamlayan PAOK, ligde oynadığı 36 karşılaşmadan 73 puan topladı. Yunan takımı, 58 gol atarken kalesinde 29 gol gördü.

PAOK’un kilit oyuncularının performansları ise şöyle:

Karol Świderski:

Takımının en golcü ismi olan 23 yaşındaki forvet oyuncusu, çıktığı 41 maçta 14 gol 1 de asist üretti.

Chuba Akpom:

Chuba Akpom Beşiktaş

Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan kanat forvet, bu sezon çıktığı 43 maçta 10 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Josip Mišić:

Tecrübeli orta saha oyuncusu 32 maçta forma giyerken 11 asistlik katkı sağlayarak takımın en fazla asist yapan oyuncusu oldu. 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncu ayrıca bu sezon 6 gol de atarak ekibine ciddi bir katkı sağladı.

Dimitrios Limnios:

Bu sezon performans olarak dikkat çeken isimlerinden bir başkası olan Dimitrios Limnios, 43 maça çıktı. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 6 gol 7 asistlik katkı sağladı. Limnios, böylece takımın en fazla asist yapan 2. oyuncusu oldu.

Dimitrios Giannoulis:

Bu sezon PAOK formasını en uzun süre terleten isim olan Dimitrios Giannoulis, toplam 44 maça çıktı ve 3934 dakika forma giydi. Yunan sol bek, 1 gol 6 asistlik katkı sağladı.

Fernando Varela:

32 yaşındaki stoper oyuncusu Varela, bu sezon sakatlığına rağmen takımının en fazla forma giyen 2. futbolcusu oldu. Tecrübeli stoper 3131 dakika sahada kalırken 2 gollük katkı sağladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.