haberkartali.net

“Mensah yalan konuşacak çocuk değil”

19 Ağustos 2020 - 12:03
Beşiktaş'ın 2020-21 formaları dün tanıtılırken Başkan Ahmet Nur Çebi, Bernard Mensah transferi için Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yanıt verdi

Mensah ve harcama limitlerindeki sözleri için önce ‘Bugün konu Leyla konusu değil Adidas’ diyen Beşiktaş Başkanı Çebi, şunları söyledi: “Sayın Cengiz’i anlayabiliyorum. İnsanlar bazen canları sıkıldığında sertleşebilirler. Söylemleri doğru. Limit konusuna G.Saray da dahil olmak üzere geldiysek Sayın Cengiz’in söylediği sebeplerle geldik. Bizden, kendisinin Mensah’ın arkasından koştuğuna dair resmi bir söylem çıkmadı. Koskoca Galatasaray Başkanı öyle diyorsa öyledir. Ben Mensah’ı gördüm, yalan konuşacak bir çocuk değil.”

Başkan Ahmet Nur Çebi, forvet hattına yapılacak takviye için çalıştıklarını söyledi. İhtiyaca göre hareket ettiklerini vurgulayan Çebi, “Forvet için formayı kimin giyeceğini ben de merak ediyorum. Transferler imza atıldıktan sonra gerçekleşmiş sayılır. İmza atıldığı gün haberiniz olacak” dedi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.