haberkartali.net

Adem Ljajic, Al Nassr’ın gündeminde

23 Ağustos 2020 - 8:44
Beşiktaş'ın 28 yaşındaki Sırp yıldızı Adem Ljajic, Giuliano ile yollarını ayırması beklenen Al Nassr'ın gündemine geldi.

Beşiktaş‘ın Sırp yıldızı Adem Ljajic ‘e sürpriz talip. Fenerbahçe’den Al Nassr’a transfer olan Giuliano, alacaklarından dolayı kulübü FIFA’ya şikayet etti ve bunun üzerine Al Nassr gündemine Adem Ljajic’i aldı.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, Beşiktaş’ın Sırp yıldızı Adem Ljajic’i gündemine aldı.

Suudi basınında yer alan haberlere göre Al Nassr, alacakları nedeniyle kulübü FIFA’ya şikayet eden Giuliano ile yolları ayırmayı planlarken, yerine Ljajic’i düşünüyor.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Suudi Arabistan kulübü, Sırp yıldız için Beşiktaş’la transfer görüşmelerine başladı. Al Nassr, Giuliano ile yolları ayırabilirse Ljajic’in transferinin önünde hiçbir engel kalmayacak.

29 maçta 14 gole katkı verdi
Adem Ljajic, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta çıktığı 29 resmi maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergileyerek toplam 14 gole doğrudan katkı yapmıştı. Ljajic’in siyah-beyazlı kulüple 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.