haberkartali.net

Sergen Yalçın forvet bekliyor

30 Ağustos 2020 - 10:00
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, yönetime forvet transferinin bir an önce bitmesi yönünde bir rapor sundu.

Beşiktaş Yönetimi, savunmaya yönelik transferlerini gerçekleştirmeye devam ederken Sergen Yalçın, santrfor takviyesini dört gözle bekliyor.

Beşiktaş’ta eksik bölgelere takviye çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın, hücum hattındaki en önemli eksiğin forvet bölgesinde olduğunu düşünüyor. Yönetime “Bana en kısa zamanda yeni bir golcü lazım” şeklinde bir rapor sunan Yalçın’ın bu isteği için siyah-beyazlı idareciler temaslarına devam ediyor.

Deneyimli teknik adam, savunmaya yönelik yapılan transferler için memnun kalsa da yeni forvet için beklemeye geçti.

Atletico’dan yeşil ışık

Atletico Madrid’den 32 yaşındaki Nikola Kalinic için görüşmeler sürüyor. 5 milyon avro bonservis bedeliyle kapıyı açan İspanyol kulübün 3 milyon avroya kadar düşebileceği ileri sürüldü.

Beşiktaş yönetimi, Hırvat forvetin senelik 2 milyon avro net ücret talep etmesi nedeniyle pazarlıklarını sürdürüyor. 35 yaşında olan Papis Cisse’nin de 1.5-2 milyon avro bandında senelik maaş istemesi yönetimin işini iyice zora sokuyor.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

“Sergen Yalçın forvet bekliyor” için bir cevap

  1. Tolga dedi ki:

    2 m cisseye verene kadar 3 m Kalinic e verilir

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: