haberkartali.net

Kartal milli araya moralsiz girdi

08 Kasım 2020 - 12:57
Beşiktaş, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da ilk 7 haftada kalesinde 12 gol gördü, topladığı 10 puanla da sınıfta kaldı. Milli araya mağlubiyetle girdi.

Gaziantep FK maçında bir kez daha savunma ve kalede yaşadığı sorunlarla yüzleşen Beşiktaş, milli araya moralsiz girdi.

Geride kalan sezonun ilk 7 maçında kalesinde 12 gol gören Kartal, bu sezon da aynı rakama ulaştı. 2004-05 sezonunda 13 kez rakip forvetlere geçit vererek son 20 yılın en kötü performansını sergileyen siyah-beyazlılar, üçüncü kez 12 golle kendini tekrarladı.

Puan açısından da yerlerde
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı’dan önce 4 sezon çalıştırdığı Beşiktaş’a 2 şampiyonluk kazandırırken 7. haftalar itibarıyla siyah-beyazlıların en fazla yediği gol sayısı iki kez 8 olmuştu.

Diğer iki sezon ise 6 ve 7 golle geçilmişti. Geçen yıl Avcı ile toplanan 8 puan ve bu sene Yalçın’la alınan 10 puan da kötü başlangıçlar olarak yenilen gollerle paralellik gösterdi.

Ocakta kaleye takviye kararı
Sezon öncesi yönetimin kaleci hamlesine rağmen Ersin Destanoğlu’na güvendiğini belirtip yeni isim istemeyen teknik direktör Sergen Yalçın, son yaşananların ardından fikir değiştirdi.

Ersin’in Gaziantep FK maçında acemice kırmızı kart görüp yenilgiye zemin hazırlaması üzerine Beşiktaş ocakta kaleye takviye kararı aldı. Kadroya katılacak isim konusunda Ersin’in gelişimine katkıda bulunup rekabet ortamı oluşturacak tecrübeli bir kaleci üzerinde duruluyor. Siyah-beyazlılar, forvet transferinde ise Cenk Tosun‘u listenin ilk sırasında tutuyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.