haberkartali.net

Sergen Yalçın, Ljajic ile özel ilgileniyor

10 Kasım 2020 - 9:36
Sergen Yalçın, Ljajic ile özel olarak ilgilenecek. İlk 11 için rekabete girmek zorunda olduğunu kabullenen Ljajic gereken çabayı gösterirse ilk 11’e dönecek.

Milli araya Gaziantep FK karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetle giren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Adem Ljajic’i ayağa kaldırmak için özel mesai harcayacak.

Uzun süre sonra Sırbistan Milli Takımı’na çağırılmayan ve milli arada antrenmanların tamamına katılması beklenen Ljajic’in formayı yeniden alabilmek için rekabete girmeyi kabullendiği vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun önce forma için savaşması gerektiğini düşünen Sergen Yalçın, gereken çabayı ortaya koyması halinde Ljajic’i ilk 11’e almaya başlayacak.

Eleştiriye hak verdi

Özellikle forvet arkasında ‘anahtar’ paslar konusunda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı teknik adam, antrenmanlarda isteksiz olması ve kondisyon açısından takımın gerisinde bulunması yüzünden Ljajic’i 11’de tercih etmemişti. Kariyerinde beyaz bir sayfa açma kararı alan ve son dönemde antrenmanlarda hem istekli hem de hırslı olan yetenekli oyuncunun da eleştirileri haklı bulduğu ve toparlanma konusunda gayret göstereceğini dile getirdiği öğrenildi

Beşiktaş’ta yeniden sürekli 11’de oynamanın özlemi içinde olan, küsmek yerine mücadele etmeyi seçen Adem Ljajic, milli arada hazırlık maçı ayarlanması halinde 11’de test edilecek.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.