haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Bu takım son 8 maçın 7’sinde gol yemedi”

17 Ocak 2021 - 21:38
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-0 kazandıkları Galatasaray mücadelesini karşılaşma sonunda yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Beşiktaş, Galatasaray’ı Vodafone Park’ta 2-0’lık skorla devirdi.

Karşılaşma ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, “Çok zorlu bir periyottayız, Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Çok fazla maç oynuyoruz. Gökhan Töre’nin aramıza dönmesi çok önemli. Adem Ljajic de antrenmanlara çıkmaya başladı. Bugün kazanmamız çok önemliydi. Hem rakibimizle puan farkını artırdık hem de liderliğimizi koruduk. Bizim için çok güzel bir gündü. Derbiyi kazanmak da güzel. Bugün ve yarın bunun mutluluğunu yaşayacağız.” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Yalçın, “İşler iyi gittiği zaman hayat tabii ki daha güzel. İşler kötü olduğunda da bir o kadar zor. Moral, motivasyon ve arzu bizi ileri taşıyor. Hazırlık kampını iyi geçirmememiz, transferlerin geç gelmesi bizim iyi oynamamamıza sebep oldu ama şuna dikkat edelim, bu takım son 8 maçının 7’sinde gol yemedi. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.