haberkartali.net

Beşiktaş kaleye duvar ördü

04 Mart 2021 - 10:14
Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftada gol yemeden galip gelerek zirve uçuşunu sürdüren Beşiktaş'ta tek hedef şampiyonluk.

Malatyaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Beşiktaş‘ta yüzler gülüyor. İkinci yarıya Trabzon mağlubiyetiyle başlayan ve ardından Antalya ile berabere kalan siyah-beyazlılar, sonrasında Konyaspor, Gençlerbirliği, Denizli ve Yeni Malatya maçlarını gol yemeden kazandı ve iddiasını sürdürdü. Üst üste oynadığı kritik maçlarda puan kaybı yaşamayan ve 4 maçta 12 toplayan Kara Kartal, sezon sonunda mutlu sona ulaşabilmek için yükselişine sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

Kupada final istiyor

Milli maç arası öncesinde ligde 3 kritik maça çıkacak olan siyah-beyazlılar, bu periyotta İstanbul dışına çıkmayacak. G.Antep ile evinde karşılaşacak olan Beşiktaş, ardından deplasmanda Başakşehir ile mücadele edecek. 12 Mart’ta oynanacak olan Başakşehir maçının ardından 16 Mart’ta sahasında tekrar Başakşehir’i ağırlayacak olan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Türkiye Kupası’nda final vizesi arayacak. Siyah-beyazlılar, bu maçın ardından ise 21 Mart’ta evinde F.Bahçe ile karşılaşacak.

Beşiktaş’ın atanı da tutanı da çok iyi! Siyah-beyazlıların iki forveti Aboubakar ve Larin 13’erden 26 gol atarken, 7 de asist yaptı. Hücum hattının bu kadar iyi olduğu siyah beyazlılarda kalecilerin performansı da taraftara güven verecek şekilde ilerliyor. Ersin ve Utku üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Son dört maçtır kaleyi gole kapatan ikili, maçların dönüm noktaları sayılabilecek pozisyonlarda yaptıkları kurtarışlarla Sergen Yalçın’ın güvenini boşa çıkarmıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.