haberkartali.net

Gökhan Töre göze girdi

05 Mart 2021 - 9:49
Gökhan Töre, Yeni Malatyaspor maçının son 15 dakikasında ortaya koyduğu pozitif performansla teknik heyetten geçer not aldı.

Kartal’ın deneyimli kanat oyuncusu Gökhan Töre, Yeni Malatyaspor maçının son 15 dakikasında ortaya koyduğu pozitif performansla teknik heyetten geçer not aldı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, Rachid Ghezzal’ın yerine 75. dakikada oyuna dahil olan ve hücuma hareketlilik getiren Gökhan Töre‘nin futbolundan memnun olduğu aktarıldı. Yalçın’ın önümüzdeki dönemde Gökhan’a daha fazla şans tanımanın planlarını yaptığı vurgulandı.

Ersin sevinci

Yeni Malatyaspor deplasmanında rahatsızlığı yüzünden görev yapamayan Ersin Destanoğlu dün takımla birlikte çalıştı. Önceki gün hastanede detaylı kontrolleri yapılan genç kalecide herhangi bir probleme rastlanmamıştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın şu an hiçbir şikayeti bulunmayan Ersin’e Gaziantep maçında ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.