haberkartali.net

“Elneny, Arsenal’a dönmek istiyor”

17 Ekim 2019 - 12:53
Beşiktaş'ın Arsenal'den kiraladığı Mısırlı oyuncu Elneny'nin menajeri Alaa Nazmy, oyuncusunun Beşiktaş'tan her an ayrılabileceğini söyledi.

Arsenal formasıyla geçtiğimiz sezonlarda beklentilerin altında kalan ve Teknik Direktör Unai Emery’nin gözüne giremediği için Beşiktaş’a kiralanan Mohamed Elneny’nin menajeri, oyuncusunun hedefinin Arsenal’e geri dönmek olduğunu açıkladı.

Oyuncunun menajeri Alaa Nazmy, Time Sport gazetesine yaptığı açıklamada Roma ve Milan’dan teklifleri doğrularken, “Elneny, geçen Ocak ayında Milan ve Roma tarafından istenmişti” dedi. Detaylar hakkında bilgi veremeyeceğini söyleyen Nazmy, “Milan ve Roma transfer etmek istedi. Daha sonra görüşmeler kesildi. Onlar dışında teklifler de gelmişti” diye konuştu.

Sezon başında Arsenal’den Beşiktaş‘a kiralık gelen Mohamed Elneny’nin  hâlâ gönlünün Arsenal’de olduğunu vurgualyan Nazmy, ” Milan’la gelecek transfer döneminde görüşme olup olmayacağı yönünde bir açıklama yapamam. Ancak Unai Emery (Arsenal menajeri) Elneny’nin gidişiyle ilgili performansından dolayı bir şey sormadı. Elneny de performansını artırıp yeniden dönmek için bir şans istedi. Güçlü kaldığı takdirde tekrar Arsenal’de oynayabilir” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.