haberkartali.net

Beşiktaş Sompo Sigorta, son saniyede yıkıldı

22 Ekim 2019 - 21:11
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Akatlar'da Zaragoza ile karşılaşan Beşiktaş Sompo Sigorta, rakibine 73-74 mağlup oldu.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde sezonun ikinci maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İspanyol temsilcisi Zaragoza’yı Akatlar’da konuk eden siyah beyazlılar, Zaragoza’ya son saniyede gelen serbest atışlarla 73-74’lük skorla mağlup oldu.

Beşiktaş Sompo Sigorta maça: Jordan Theodore, Toddrick Gotcher, Birkan Batuk, Burak Can Yıldızlı ve James McAdoo ilk beşi ile başladı. İlk çeyreği 11-24 geride geçen Potanın Kartalları, ilk yarıyı 30-43 geride tamamladı. Son çeyreğe 48-54 geride giden siyah-beyazlılar, maçın sonunda üstünlüğü eline geçirdi ancak son saniyede gelen 2 serbest atış sonrası sahadan 73-74 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş’ın maçtaki en skorer oyuncuları 18’er sayı ile Shaq McKissic ve James McAdoo olurken, onları 9’ar sayı ile Nemanja Djurusic ve Toddrick Gotcher takip etti.

Siyah beyazlı takım, FIBA Şampiyonlar Ligi normal sezon üçüncü maçında 29 Ekim Salı günü Almanya’da Telekom Baskets Bonn’a konuk olacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.