haberkartali.net

“Necip’in Karius’a teşekkür etmesi lazım”

29 Ekim 2019 - 22:37
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş-Galatasaray mücadelesini konuk olduğu bir Youtube kanalında değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş‘ın Galatasaray derbisinde elde ettiği galibiyeti Vole için değerlendirdi.

Ahmet Nur Çebi‘nin futbolcularla olan konuşmasının önemine vurgu yapan Ece, “Sayın Çebi’nin, başkanlık seçimini kazandıktan sonra tesislerde oyunculara yaptığı konuşmada söyledikleri çok doğru ve güzeldi. ‘Size asla yalan söylemeyeceğim.’ demesi çok önemli. Kulüp sıkıntı yaşayabilir, ne zaman ve nasıl çözüme kavuşturacağını oyuncularla şeffaf bir şekilde çözecektir.” ifadelerini kullandı.

“Abdullah Hoca ‘Böyle oynamak zorundaydık’ dedi”

“Karşılaşma sonrasında hem Abdullah Avcı hem de Umut Nayir ile konuştuğunu belirten Ali Ece, “Gelelim Umut Nayir konusuna, sahadaki 22 oyuncudan en yetenekli 15 oyuncu arasında değildir Umut. Ancak maçtan sonra hem Abdullah Hoca ile hem de Umut Nayir ile konuştum. Hoca bana Galatasaray’ın ne kadar kaliteli oyuncuları olduğunu söyledi, böyle oynamak zorundaydık dedi. Beşiktaş, Atiba-Elneny ikilisiyle Galatasaray’ın etkili olabileceği alanları çok iyi kapattı. Umut ile tanıştığımızda bana, ‘Ağabey benim Beşiktaş’a gitme ihtimalim var, hep bunun hayalini kurmuştum.’ dedi. Her Beşiktaşlı hayatının bir döneminde mutlaka bunun hayalini kurar, kimisi olur kimisi olamaz. Umut şunu gösterdi, çok yetenekli olmasan da sahaya vücudunun ve ruhunun %100’ünü yansıtırsan, derbide unulmaz bir iş yapabilirsin. O da yaptı ve hayalini gerçekleştirdi. ” şeklinde konuştu.

Karius Necip’i kurtardı

Beşiktaş savunmasının Necip dışında iyi iş çıkardığını da vurgulayan Ece, “Rebocho’nun iyi performans sergilediğini gördük. Vida’nın ve Gökhan Gönül’ün özel performansları vardı. Necip’in Karius’a bir hediye alarak teşekkür etmesi gerek. Karius, Galatasaray’ın en tehlikeli pozisyonunda Necip’i kurtardı.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.