haberkartali.net

Umut: “Kondisyonum arttıkça verimim de artacak”

30 Ekim 2019 - 19:24
Beşiktaş'ın 26 yaşındaki forveti Umut Nayir, Galatasaray karşısında alınan galibiyet sonrası kulüp kanalına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş adına derbinin yıldız ismi olan Umut Nayir, altın değerindeki üç puan sonrası kulüp kanalına bir röportaj verdi.

Galatasaray karşısında kazanılan üç puanın, önlerindeki iki maçı kazandıkları takdirde öneminin artacağını söyleyen Nayir, “Derbi galibiyeti bizim için önemli bir motivasyon oldu. Ancak bizim için bunu değerli kılacak olan süreç milli araya girene kadar oynacağımız iki maçı da kazanmak olacak. Bu sayede, üst sıralara tırmanabiliriz. Sakatlığı bulunan arkadaşlarımız da yavaş yavaş takıma dönmeye başladı, bu açıdan milli takım arasına kayıpsız girmek bizim için çok önemli olacak.” ifadelerini kullandı.

“Maç kondisyonum arttıkça verimim de artacak”

Forma giydiği her maçta elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştığını vurgulayan 26 yaşındaki futbolcu, “Goller, forvetlerin motivasyonunu artırır ve güvenini yerine getirir. Ben, süre bulduğum her dakika elimden gelenin en iyisini verebilmek için gayret ediyorum. Şans buldukça ve maç kondisyonum da arttıkça verimim de artacak diye düşünüyorum. Amacım, kalan haftalarda süre aldığım her dakikada mücadelemle ya da skora etkimle takımıma katkı verebilmek.” şeklinde konuştu.

Umut Nayir’in açıklamalarını buradan izleyebilirsiniz:

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.