haberkartali.net

Beşiktaş’ta Braga mesaisi başladı

03 Kasım 2019 - 13:26
Antalya deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş, perşembe günü oynayacağı Braga maçının hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

UEFA Avrupa Ligi grup etabı dördüncü hafta mücadelesinde deplasmanda Braga karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

3 maç sonunda grupta puansız tek takım olan siyah beyazlılar, gruptan çıkma umutlarını sürdürebilmek için çarşamba günü galibiyet parolasıyla yola çıkacak.

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada,
“Basına kapalı çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.

İdmana tedavilerine devam edilen Dorukhan Toköz ve Douglas Santos katılmadı. Georges N’Koudou, takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız, antrenmanı sahada yapılan rejenarasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncularımız ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile idmana başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve minik kale maç yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Yarını izinli geçirecek olan Futbol Takımımız, Braga maçı hazırlıklarına 5 Kasım Salı günü saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, 7 Kasım Perşembe günü saat 23.00’te Braga ile karşılaşacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.