haberkartali.net

Ayrılık listesi belli oldu

30 Aralık 2019 - 8:01
Devre arası transfer dönemi gelirken Beşiktaş’ta yolların ayrılacağı isimler belli oldu. Oğuzhan Özyakup için Abdullah Avcı’nın görüşü beklenecek.

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde yollarını ayırmayı planladığı isimler belli oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadroda küçülmeye gitmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, beklentileri karşılayamayan birçok ismi ara transfer döneminde teklif gelmesi halinde gönderme kararı aldığı kaydedildi.

İşte o isimler:

Jeremain Lens
Tyler Boyd
Güven Yalçın
Orkan Çınar
Muhayer Oktay
Douglas

Bu planlarını oyuncuların menajerlerine ileten Siyah-Beyazlılar, 6 isimle yolları ayırıp maaş bütçesinde 7 milyon Euro’luk ek yükten kurtulmayı planlıyor.

Oğuzhan’da karar Avcı’nın

Kara Kartal’da son 3 sezondaki performansıyla beklentilerin altında kalan Oğuzhan Özyakup, ligin ilk yarısında yine istikrarsız bir görüntü sergilemişti. Yıllık 2.5 milyon Euro’luk yüksek maaşı sebebiyle yönetimin yollarını ayırmaya olumlu baktığı tecrübeli futbolcu için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek.

Yönetimin, Oğuzhan’ın sezonun ikinci yarısında başka bir kulüpte kiralık olarak forma giymesini istediği belirtildi.

Roco ile yola devam

Beşiktaş’ın Şilili savunmacısı Enzo Roco, bu sezon Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu istikrarlı görüntüyle takımdaki yerini sağlama aldı. Peş peşe yaşadığı sakatlıklar ve formsuz görüntüsü sebebiyle sezon başında gönderilmesi gündeme gelen ancak son anda kulüpte kalan Roco’nun, ligin ilk yarısındaki performansından memnun olan teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bu oyuncuyla yola devam kararı aldığı kaydedildi. Yönetimin de bu konuda Avcı’yla hemfikir olduğu belirtildi.

 

 

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.