haberkartali.net

Beşiktaş, yeni kalecisini Portekiz’de buldu

04 Şubat 2020 - 9:13
Loris Karius ile devam etmeme kararı Beşiktaş, Ajax’ta kiralık olarak forma giyen Portekizli kaleci Bruno Varela’nın peşine düştü.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi yapacakları takviyeler için de düğmeye bastı. Bu doğrultuda ilk olarak gözünü kaleye diken yönetimin, yeni 1 numarasını şimdiden bulduğu ortaya çıktı.

Sezon sonunda Ajax’tan ayrılıyor

Kara Kartal’ın, şu anda Hollanda Ligi ekibi Ajax’ta kiralık olarak forma giyen Bruno Varela’yı, kaleci transferi konusunda listesinin en başına eklediği öğrenildi. Bonservisi Benfica’da olan ve Ajax’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki Portekizli file bekçisi için tamaslara başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, Loris Karius’un yerini bu isimle doldurmayı planladığı kaydedildi.

Portekiz’de dikkat çekiyor

Kariyerine Benfica’nın alt yapısında başlayan başarılı kaleci; Real Valladolid ve Vitoria Setubal formaları giymesinin ardından son olarak Ajax’a kiralanmıştı. Hollanda temsilcisinde bu sezon 3 karşılaşmada forma giyebilen Varela; Portekiz’in; U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 ve U-21 takımlarında forma giydi. Ancak henüz A milli olamadı.

Yeni maceraya sıcak bakıyor

Beşiktaş Yönetimi’nin, 1,91’lik kaleciyi sezon sonunda kadrosuna kiralık olarak katmayı hedeflediği belirtildi. Varela’nın da Benfica’da Odysseas Vlachodimos, Mile Svilar ve Ivan Zlobin gibi 4 kalecinin bulunması sebebiyle ülkesine geri dönüşe sıcak bakmadığı ve yeni bir macera arayışında olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.