haberkartali.net

Wellington Nem, Kartal’ın yeni hedefi oldu

30 Temmuz 2020 - 13:51
Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldız kanat oyuncusu Wellington Nem ile temas kurduğu öğrenildi.

Beşiktaş, Avrupa vizesini almasıyla birlikte transferde vitesi yükseltti. Takıma kanat takviyesi isteyen teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldız kanat oyuncusu Wellington Nem ile temas kurduğu öğrenildi.

Siyah-Beyazlı ekibin 1 milyon avro isteyen futbolcu ile pazarlık halinde olduğu ve maaş ücretini düşürüp bonuslar ekleyerek transferi cezbedici hale getirmek istediği de gelen haberler arasında

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş’un Wellington Nem için bonservis ücreti ödenmeyeceği öğrenildi Fluminense’den Shakhtar Donetsk’e transfer olarak Avrupa’ya adım atan ve performansıyla göz dolduran 28 yaşındaki Wellington Nem, her iki kanatta da boy gösterebilirken 10 numara bölgesinde de görev alabiliyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.