haberkartali.net

Serdal Adalı, Haber Kartalı’na konuştu!

19 Ekim 2019 - 22:23
Serdal Adalı, 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi Haber Kartalı'nın sorularını yanıtladı.

1- Başkan olarak seçildiğiniz andan itibaren yürürlüğe koymayı planladığınız en büyük projeniz ve taraftara olan vaadiniz nedir?
“Halihazırda altyapıdaki gençlerimiz için yapımına devam ettiğimiz akademi tesisi bulunmaktadır. Bu tesis söz verdiğim gibi, benim kulüpten alacağım olan para ile yapılacak ve kulübe bir külfeti olmayacak. Beşiktaş‘a feda olsun. Ayrıca Beşiktaş’ın hakları için terimizin, gerekirse kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Beşiktaşlılar haksızlıklar karşısında susan bir yönetim görmeyecek. Hiç kimse Beşiktaş’ın hakkına göz dikmeyi aklına bile getiremeyecek. Bazı tribünlerde koltukları sökerek taraftarlarımızın daha iç içe olmasını sağlayacağız. Rakiplerin ayaklarının titrediği İnönü cehennemini yeniden yaşatacağız.

İlmi okuldan öğrenen öğrenci kardeşlerim! Önümüzdeki sezondan itibaren sizleri aramızda daha çok görmek için indirimli bilet ve kombine imkanı sağlayarak hayatı Beşiktaş’tan öğrenmenize katkı sağlayacağız.”

2- Kulübün mevcut mali durumu ve halihazırdaki acil ödemeleri konusunda nasıl bir yol izleyeceksiniz?
“Zor bir dönem ama kapkaranlık bir dönem değil. Beşiktaş’ın mali sorunları çözülür. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kimse karamsarlığa düşmesin. Temel amaç faiz yükünü azaltmak, gelir gider dengesini sağlamak. Kendi kaynaklarını artıran bir yapı kurmak istiyoruz. Mali anlamda en büyük taahhüdüm şeffaflık ve hesap verebilir bir bütçe yönetimi. Mali yapının kişilere bağlı olmaması lazım, bu bizi kurtuluşa götürmez. Ama şu bir gerçek ki çok kısa vadede nakit girişi gerekiyor. Ben ve arkadaşlarım üzerimize düşeni yapacağız.
Kalkınma planlarımız içerisinde mevcut sponsorlarla yeniden masaya oturarak sözleşmelerin düzeltilmesini sağlayacağız. Yeni sponsorluk anlaşmaları yapacağız.”

3- Abdullah Avcı ve ekibiyle devam edecek misiniz? Guti Hernandez‘e tekrar kulüpte görev verir misiniz?
“Öncelikle hoca ve takımı kulüp siyasetinin bir parçası yapmak istemiyorum. Herkes bilsin ki Beşiktaş takımı hiçbir zaman şampiyonluk hedefini bir kenara bırakmaz. Kimse umudunu kaybetmesin. Abdullah Avcı çok değerli bir hoca. İnanıyorum ki önümüzdeki iki maçı zaten kazanacak ve kendisi ile ilgili tüm tartışmalar sona erecek. Futbolun profesyonel olarak yönetilmesi bugünün şartlarında zaten bir zorunluluktur. Sadece Guti değil belki Quaresma da bir gün belki teknik adam olarak gelir bizde çalışır.”

4- Amatör şubelerin geleceği hakkında ne tür planlarınız var?
“Beşiktaş arması her zaman, her platforma başarıya oynar. Ama ortada bir gerçek var. Amatör branşlar gelir gider dengesinde çok zorlanıyor. Ancak bu durumu düzelterek kademe kademe hedef büyütebiliriz. Basketbolda kesinlikle sponsorluk gelirlerini artıracağız. Marka iş birlikleri ile farkı bir organizasyon kuracağız. Basketbol federasyonu ile görüşüp yayın gelirlerinin hak ettiği noktaya gelmesi için baskı yapacağız, bu konuda üzerimize düşeni yapacağız.
Mesela amatör şubelerimizin tamamı için görüşmelerini yürüttüğümüz tek sponsor modeli var. Şu anda basketbol ve voleybol takımlarının devam eden sponsorluğu olduğu için öncelikli olarak diğer tüm amatör şubelerimizden başlayacak, daha sonra basketbolu ve voleybolu da içine alacak büyüyen gelişen bir birlikte yönetme projesi. Tüm takımlarımızı yarışmacı kimliğinden koparmadan sponsorumuzla birlikte yöneteceğiz.”

5- Son yıllarda camia içindeki küskünlükleri düzeltmek adına ne gibi girişimleriniz olacak?
“Biz bu camiayı birleştirmeye geliyoruz. Beşiktaş ailesi bir oldukça her türlü zorluğun üstesinden gelir, hem de beklenenden çok daha kolay gelir. Biz birleştirmeye geliyoruz. Camiamız içerisindeki bölünmüşlüğe son vereceğiz. Aramızdaki her türlü ayrılığı arkada bırakarak tek vücut olacağız. Beşiktaş mücadelemizi hep birlikte yapacağız!”

Ahmet Nur Çebi, Haber Kartalı’na konuştu!

Hürser Tekinoktay, Haber Kartalı’na konuştu!

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.