haberkartali.net

“3 milyon avroya verelim”

22 Haziran 2020 - 13:50
Sporting Lizbon, 5 milyon avro satın alma opsiyonu olan Diaby için Beşiktaş'a haber yolladı: "3 milyon avroya verelim."

Sporting Lizbon, bu sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Abdoulay Diaby için Beşiktaş’a satın alma teklifi yaptı.

A Bola’da yer alan habere göre; Sporting Lizbon, kiralama sözleşmesinde yazan 5 milyon avroyu talep etmediğini ve sadece 3 milyon Euro istediklerini Beşiktaş cephesine iletti. Beşiktaş, henüz bu teklife bir cevap vermedi.

Sporting’in Beşiktaş dışında Malili oyuncunun menajerine de bonservis bedelinin 3 milyon avro olduğu haberini gönderdi ve oyuncunun kendisine kulüp bulmasını istedi.

30 maçta 4 gol ve 2 asist

Kariyerine Fransa’nın Sedan takımında başlayan 29 yaşındaki Diaby, Lille’de oynadıktan sonra Belçika’da Mouscron, Club Brugge formaları giydi. 2018 yazında 4.5 milyon avro bonservisle Sporting’e transfer oldu. Diaby, bu sezon başında kiralık olarak transfer olduğu Beşiktaş’ta 30 maça çıktı ve 4 gol atıp 2 asist yaptı.

Haber Kaynağı: Sporx

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.