haberkartali.net

Abdullah Avcı: “Bugün çok güzel duygular yaşadım”

02 Aralık 2019 - 22:45
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor galibiyeti sonrası taraftarla kucaklaşmasının kendisini çok özel hissettirdiğini belirtti.

Süper Lig’in on üçüncü haftasında sahasında İ.M. Kayserispor’u 4-1 mağlup eden Beşiktaş‘ta Teknik Direktör Abdullah Avcı ve taraftarlar arasındaki buzlar eridi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Avcı, “Çok güzel duygular yaşadım. Benden önce Oğuzhan’a ve Lens’e sonuna kadar destek oldukları için taraftarımıza çok teşekkür ederim. Maçtan sonra da çok alışık olmadığım bir şey yaşadım.” ifadelerini kullandı.

“Metin Tekin söylemişti”

Beşiktaş efsanesi ve futbol yorumcusu Metin Tekin ile olan görüşmesinden bahseden deneyimli teknik adam, “Metin Tekin, Beşiktaş’a gelmeden önce ‘duygusu ve ruhu başkadır’ demişti. Bugün bunu hissettim. Oyuncularımın hepsi inanılmaz bir istekle başladılar. Goller, pozisyonlar var. 2. yarıda biraz daha topu koşturabilseydik doğru şekilde daha farklı olabilirdi.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.