haberkartali.net

Abdullah Avcı, ideal 11’ini arıyor

21 Kasım 2019 - 10:59
Dorukhan ve Douglas dışındaki eksiği bulunmayan Beşiktaş’ta Abdullah Avcı, uzun süre sonra istediği 11’i oluşturabilecek.

Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor maçında galibiyete odaklandı. Siyah-beyazlılarda yönetim ve teknik heyet bir araya gelerek, futbolcuların saha dışında hiçbir detayı düşünmemeleri için ilişkilerin daha da yakınlaştırılması üzerine fikir birliğine vardı.

Siyah-beyazlılarda beklenen performansı ortaya koyamayan oyuncular ile birebir görüşmeler gerçekletirilecek. Beşiktaş’ta sakatlık problemleri sebebiyle beklenen katkıyı henüz sağlayamayan Burak Yılmaz için de Asbaşkan Emre Kocadağ devrede. Kaptan Burak ile yakın temas kuran Kocadağ, milli golcüye güven duyduklarını aktardı.

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı ise ideal 11’ini arıyor. İttifak Holding Konyaspor deplasmanı ile birlikte sakatlıklar konusunda eli rahatlayan ve Dorukhan – Douglas ikilisinin dışında eksiği bulunmayan Avcı’nın, kalede Karius, savunmada Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, orta alanda Atiba, Elneny, Ljajic, kanatlarda Diaby, Nkoudou ve ileride Burak Yılmaz 11’ini benimsediği, Caner ve Umut Nayir’i de değişmeli olarak sahada görevlendirmeyi düşündüğü bilgisine ulaşıldı.

Siyah-beyazlılarda oyunculara gelecek teklifler için de kapı açık. Yönetim, kadroda bulunan oyunculara gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacak. Siyah-beyazlılarda hiçbir oyuncunun satılmaz durumda olmayacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.