haberkartali.net

Aboubakar yeniden gündemde

01 Aralık 2019 - 7:49
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Porto'da forma giyen eski futbolcusu Vincent Aboubakar konusunu yeniden gündeme aldı.

Ara transfer dönemi yaklaştıkça, Beşiktaş’ta da gündem yoğunlaşıyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda 3 transfer yapmak isteyen siyah-beyazlılarda öncelikli olarak forvet takviyesi tamamlanmak isteniyor. Burak Yılmaz’ın yokluğunda bu bölgede eksiklik hissetmek istemeyen Beşiktaş, birinci kalitede bir golcü almak istiyor. Bu bağlamda listede bulunan Vincent Aboubakar konusunda, sakatlık nedeniyle beklemeye geçen siyah-beyazlılar, Kamerunlu golcünün önceki gün UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdiği performansla yeniden umutlandı.

Maçın adamı oldu

UEFA Avrupa Ligi G Grubu 5. maçında Young Boys ile Porto karşıya karşıya geldi. Beşiktaş’ın eski oyuncusu Aboubakar sakatlığının ardından Young Boys deplasmanında ilk 11’de sahaya çıktı. Maçın 75. ve 79. dakikalarında attığı gollerle Porto’ya 2-1’lik galibiyeti getiren Kamerunlu futbolcu maçın adamı seçildi. Aboubakar, bu performansıyla sakat olmadığının da mesajını vermiş oldu.

Haber Kaynağı: Yeni Şafak

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.