haberkartali.net

“Avcı, her hafta ideal oyununa yaklaşıyor”

22 Kasım 2019 - 10:15
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş'ın durumunu ve Konyaspor maçı öncesi gelişmeleri, Vole'nin YouTube kanalında değerlendirdi.

Ali Ece, Vole’nin Youtube kanalında Beşiktaş’ın durumunu değerlendirdi:

“Burak Yılmaz gibi oyuncuların sakatlık sonrası performansını antrenman eksiğinden daha çok maç eksiği etkiler. İzlanda maçının özellikle ikinci yarısında iyi bir performans ortaya koydu. Ayrıca fizik olarak toparlandığını gördük.”

“Geçen hafta Nkoudou’nun maçı kazandıran golü atması ve takımı rahatlatması, kanat tercihlerinde belirsizlik yaşayan Beşiktaş’ta olumlu bir durum. Sağ kanatta kimin oynayacağı yine belirsiz, Boyd’un milli takımda yaptığı şık asist ve Braga’ya attığı gol bize şunu gösteriyor; Boyd, ceza sahası içine girip, teknik kapasitesiyle gol atabilen bir oyuncu. Lens’in böyle özellikleri yok.”

“Abdullah Avcı’nın Atiba-Elneny ikilisinden vazgeçmemesi iyi oldu çünkü Beşiktaş’ın ilk önce yapması gereken şey takım savunmasını geliştirmekti. Bence Vida-Ruiz iyi bir ikili ancak önlerinde Atiba ve Elneny olursa daha da iyi ikili oluyorlar. Ruiz’i ilk oyun kurucu oyuncu olarak görüyoruz ve o rolde çok başarılı buluyorum. Bek oyuncularının da performansları tecrübeleriyle birlikte yukarıda görünüyor.”

“Rebocho’nun Caner ile girdiği forma rakabeti Beşiktaş’a katkı sağlıyor, kendisini takıma kabul ettirdi ve dinamik oyunu çok faydalı oluyor.”

“Takımda taşların yerine oturması, yeni gelen teknik direktörün işlerini kolaylaştırır. Beşiktaş’ta sezon başından beri en önemli sorun, taşların oturmaması ve o taşlarlarla yeni bir düzen oluştururken hocanın sorun yaşamasıydı. Abdullah Avcı, her hafta yavaş yavaş kafasındaki ideal oyuna yaklaşıyor.”

“Konyaspor maçında her maç olduğu gibi forvet arkası belirsizliği var. Hem Diaby’nin hem de Ljajic’in en iyi olduğu yer o mevki. Konyaspor stoperlerinin çok hızlı olduğunu söylemem, Diaby’nin savunma arkasına yaptığı koşular önemli ancak Ljajic’in o bölgelere attığı paslar da önemli. Abdullah Avcı’nın bu konudaki tercihini çok merak ediyorum. Kağıt üzerinde ideal görünen durum, forvette Burak, Diaby sağ kanat, Ljajic forvet arkasında, sol kanatta ise Nkoudou’nun oynaması.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.