haberkartali.net

“Parazit personel yavaş yavaş değişmeli”

24 Ekim 2019 - 15:37
Ali Ece, Misli TV'de yayınlanan programda Ahmet Nur Çebi'nin başkan seçilmesinin ardından yapması gerekenleri anlattı.

Beşiktaş’taki kabuk değişimini ve yeni başkan Ahmet Nur Çebi’nin kulüp çalışanlarına karşı izlemesi gereken politikayı yorumlayan Ali Ece, şu açıklamayı yaptı:

“Yeni yönetim hemen gelir gelmez, kulüpteki mali zararın en önemli parçalarından biri olan parazit personelin işine hemen son veremez. Yavaş yavaş liyakata göre anonim şirketine birisi, CEO olarak birisi atanabilir. CEO gerekiyor mu, o da tartışılır. O masrafa gerek var mı?”

İçerikle uğraşılması lazım

“Beşiktaş’ta içerikle uğraşıldığı zaman başarılı geldi. ‘Dışarıkla’ yani içeriğin tersiyle uğraşıldığı zaman başarısız oldu. Yani ‘Feda’ bir içerikti. Scouting başarılı transferler Sosa, Mario Gomez, Talisca içerikti. Transferde poz vermeler, sürekli konuşma yapmalar bunlar ‘dışarık’. İçeriğe odaklanırsa Beşiktaş bir buçuk yıl içerisinde yeniden şampiyonluğun denk adaylardan birisi olabilir.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.