haberkartali.net

“Allah’ın izniyle şampiyon olacağız”

07 Ocak 2020 - 13:03
Beşiktaş'ın Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny, şu anda tek düşüncesinin Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın sezon başında Arsenal’den kiraladığı Mısırlı orta saha Mohamed Elneny, Sabah gazetesine bir röportaj verdi.

İşte Elneny’nin açıklamalarından satır başları:

“Türkiye’den ve Avrupa’dan başka takımlardan da teklif aldım ama Beşiktaş’ı seçtim. Bunun nedeni, başarıya aç bir kulüp olmasıydı. Beşiktaş topa hükmeden, hücum düşünen bir takım. Benim istediğim de bu.”

“Başlangıçta ciddi zorluklar yaşadık. Ligde çok puan kaybettik, Avrupa’ya istediğimiz gibi başlamadık ancak bunlar normaldi. Takıma katılan birçok yeni oyuncu oldu, teknik direktörümüz de yeniydi. Hocamızın bize nasıl bir oyun oynatmak istediğini anlamak ve uyum sağlamak zaman aldı.”

“Vodafone Park atmosferi ve taraftarı muhteşem. Hem biz oyuncular hem de teknik ekip çok büyük emek vererek ter akıtıyor bu iş için. Allah’ın izniyle şampiyon olacağız.”

Atiba çok yetenekli, akıllı, sürekli topu isteyen ve oyun içinde saklanmayan bir oyuncu. Onunla iyi bir birlikteliğimiz var. Benim de Atiba’nın da takıma katkıları var ama bu sadece ikimizin değil takımın elde ettiği bir şey.”

Mesut bana Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı anlattı

“Mesut çok farklı biri, hiçbir zaman bana kibirli davranmadı. Bu anlamda Mesut beni ve takım arkadaşlarımı çok şaşırtmıştı. Mesut ile abi-kardeş ilişkimiz var. Türkiye’ye gelmeden önce her şeyi sorabildiğim biriydi. Ona Beşiktaş’ı sordum, transferi danıştım.”

VAR’ın olduğu yerde nasıl hata yapabiliyorlar?

“Ligin ilk yarısında çok fazla hakem kararları konuşuldu. Bu seviyeye gelmiş hakemlerin baskıya maruz kalmaksızın doğru kararları vermesi gerekiyor. VAR sisteminin olduğu bir yerde tartışmalı karar olmaz. Hatta bana göre Fenerbahçe maçında net olan penaltı ve kırmızı kartlık pozisyonlarda siz o sistemi kullanmıyorsanız kendinizi zor durumda bırakırsınız. Bunu nasıl yaparlar anlamıyorum. Orada vereceğiniz bir karar maçın bütün gidişatını değiştirebilir. Hakemlerin konsantrasyon sağlaması noktasında daha dikkatli olmaları gerekiyor.”

Diaby’i de Nkoudou’yu da yenerim!

“Saha dışında çok sessiz, sakin birisiyim. İnsanları mutlu etmeyi seviyorum. Çok fazla dışarıya çıktığımı söyleyemem, zaten çok yoğun antrenman ve maç programı oluyor. Geri kalan zamanımı evde değerlendiriyorum. Sık sık PlayStation oynuyorum, PlayStation’da Diaby‘yi de Kevin‘ı (N’Koudou) da yenebilirim. İstanbul’a dönüşte Kevin ile bir maç yapacağız ve büyük ihtimalle ben kazanacağım. Aslında bundan eminim.”

Tek düşüncem Beşiktaş

“Şu anda tamamen Beşiktaş’a odaklanmış durumdayım. Gelecek ne getirir kestiremiyorum ama bütün konsantrasyonumu buraya verdim. Gelecek sezon ne yapacağımla ilgili fazla konuşmama noktasında kesin bir karar aldım.”

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.