haberkartali.net

Aras Özbiliz, Şenol Güneş’e sitem etti

13 Ekim 2019 - 19:52
Beşiktaş'ta bir türlü bekleneni veremeyen Aras Özbiliz, Rus basınına Beşiktaş'ta yaşadığı günleri anlattı. Aras Özbiliz, Beşiktaş'ta sorunun Fikret Orman'da değil Şenol Güneş'te olduğunu söyledi.

Eski Beşiktaşlı futbolcu Aras Özbiliz, İstanbul günlerini Rus televizyonu Sport24’e anlattı.

“Beşiktaş’ta sadece 5 maç oynadım”

Beşiktaş formasıyla yalnızca beş maçta oynadım. Ne diyebilirim ki? Spartak Moskova’da kalmamın mümkün olduğunu mu düşünüyorsunuz? Başkan, kulübün bana ihtiyacı olmadığını söylemişti. Sakatlıktan sonra iyi dönmeme rağmen orada da 9 veya 10 maç oynamıştım.”

“Sorun başkanda değil, hocadaydı”

“Aynı dönemde Beşiktaş beni istedi. Ne yapmalıydım? Beni istemeyen Spartak Moskova’da mı kalmalıydım? Elbette gitmeye karar verdim. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman beni istiyordu. Ancak Beşiktaş’ta yaşadığım sorunlar başkanla alakalı değil, hocayla alakalıydı. Şenol Güneş benimle ne yapacağını bilmiyordu. Sürekli, benim yerime diğer oyuncuları tercih etti. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Umduğum gibi olmadı. İstanbul’da doğdum ama ben aslen Ermeniyim. İstanbul’da birçok Ermeni kilisesi var. Irkımla alakalı hiçbir sorun yaşamadım.”

29 yaşındaki Ermeni futbolcu, 3 sene kaldığı Beşiktaş’ta siyah beyazlı formayı yalnızca 5 maçta giydi ve 1 gol attı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.