haberkartali.net

“Atabildiğimiz kadar atmalıyız”

03 Aralık 2019 - 8:51
Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz, Süper Lig'de alınan 4-1'lik Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz, Süper Lig’de alınan 4-1’lik Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

“İkinci yarı skorun etkisiyle ciddiyetten uzaktık”
“Çok iyi oynadık. İlk yarı maçı koparttık. İkinci yarı skorun etkisiyle ciddiyetten uzaktık. Her zaman ciddi olmalıyız ve atabildiğimiz kadar atmalıyız. Atiba çıkarken taraftarın verdiği destek tüylerimizi diken diken etti.”

“Emre’ye ağır sorumluluklar yüklememeliyiz”
“Çok eleştirildik ama yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz. Şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesiyiz. Emre Demir kardeşim için çok mutluyum. Türk futbolu yeni bir oyuncu daha kazanıyor ama ona dikkatli davranmalıyız, ağır sorumluluklar yüklememeliyiz. Emre Demir kendini gösterdi, Allahım ona sakatlık vermesin, onu korusun. Ona gözümüz gibi bakalım.”

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.