haberkartali.net

Atiba: “Antrenör olmayı düşünebilirim”

02 Aralık 2019 - 22:54
Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, Kayserispor galibiyeti ile iyi gidişatlarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Süper Lig’in on üçüncü haftasında Vodafone Park’ta İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-1 mağlup eden Beşiktaş‘ta Atiba Hutchinson iyi giden performanslarını değerlendirdi.

İlerleyen yaşına rağmen göstermiş olduğu istikrarlı performansa değinen Atiba, “Çalışan bir oyuncuyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum takım için. Yüksek enerjim de bu işin bonusu oluyor. Bu akşam çok iyi mücadele ettik, çıkarılacak çok pozitif nokta var. Taraftarımızın önünde çok güzel bir üç puan aldık, umarım bu şekilde devam ettiririz.” ifadelerini kullandı.

“Antrenörlüğü düşünebilirim”

Emekliliği sonrası antrenör olmayı düşünüp düşünmediği üzerine sorulan soruya yanıt veren 36 yaşındaki orta saha, “Şu an işler çok yolunda gidiyor, tabii ki antrenörlüğe geçmeyi düşünebilirim ama neler olacağını bilemeyiz. İyi bir seri yakaladık, iyi bir durumdayız, bunu daha da yukarı taşımak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.