haberkartali.net

Atiba, Beşiktaş ile sözleşme uzattı!

30 Haziran 2022 - 12:17
Atiba Hutchinson, Beşiktaş ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha yola devam edecek. Siyah-beyazlı yönetim, bir süredir görüşme halinde olduğu 39 yaşındaki orta saha oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştı.

Kanadalı futbolcunun 1 yıllık imzayı atıp, sezon sonunda futbolculuk kariyerini noktalayacağı bildirildi. Atiba geçen sezon Beşiktaş formasıyla 33 resmi maça çıkıp, 3 gol atarken 2 asist kaydetmişti. Tecrübeli futbolcu siyah-beyazlı kulübe 2013-2014 sezonunda transfer olmuştu.

RIDVAN YILMAZ’DA SORUN ÇIKTI!

Beşiktaş’ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Frankfurt ile anlaşmıştı. Bu transfer bir türlü resmiyet kazanamadı. Nedeninin ise yaşanan ödeme krizi olduğu belirtildi. Kartal’ın 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini peşin istediği, Alman kulübünün ise buna razı gelmediği öğrenildi. 21 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

ÇALIŞMAYA DEVAM…

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmanda dar alanda pas ve 5’e 2 top kapma çalışmaları yapıldı. İdmanı Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da izledi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.