haberkartali.net

Atiba ve Lens, ilk 11’de başlayacak

27 Ekim 2019 - 9:11
Beşiktaş - Braga maçında riske edilmeyen Atiba ve Lens ise derbide ilk 11’de sahaya çıkacak.

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin son hazırlığını dün akşam gerçekleştirdi ve kampa girdi. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmanda ısınma koşusu ve 5’e 2 pas programının ardından taktik çalışmalar yaptı. Avcı’nın yaklaşık 1,5 saat süren idmanda dev maçın taktik provası üzerinde durduğu belirtildi.

Sakatlığı yüzünden Braga maçında forma giyemeyen ve yoğun tedaviyle derbiye yetiştirilmeye çalışılan Burak Yılmaz ağrıları sürdüğü için son antrenmana katılmadı. Teknik heyetle görüşerek durumuyla ilgili bilgi veren golcü oyuncu kamp kadrosunda da yer almadı. Burak’ın yokluğunda Umut Nayir’e ilk 11’de şans tanıması beklenen Abdullah Avcı’nın, N’Koudou ve Diaby’yi de hamle oyuncuları olarak ikinci yarı sahaya sürmeyi planladığı vurgulandı. Kartal’da Braga maçında riske edilmeyen Atiba ve Lens ise derbide ilk 11’de sahaya çıkacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.