haberkartali.net

Avcı: ”Burak ve Cenk ikilisi çok güzel şeyler hayal ettiriyor”

08 Ocak 2020 - 17:35
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalya kampındaki çalışmalarını, transfer gündemini ve takımının son durumunu değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalya kampında TRT Spor’un sorularını yanıtladı.

Merakla beklenen transfer çalışmaları hakkında konuşan Abdullah Avcı, “Bugün başkanla kampta bir toplantım olacak. Transfer yapıp yapamayacağımızı konuşacağız. Mevcut performansları yukarı çekeceğiz, bu da bir transferdir aslında.” ifadelerini kullandı.

Takımının kamptaki son durumunu değerlendiren Avcı, “İlk yarıda yaptıklarımız ve yapamadıklarımızla ilgili tespitler yaptık. Yarın oyuncularla da bir araya gelerek bir sunum yapacağım ve bunlara bakacağız. Şu anda çok iyi gidiyoruz. Hazırlık maçlarında bunların karşılığını ne kadar alacağız, bakacağız. İlk yarıda bireysel performansları düşük olan futbolcuların formunu arttırıp takım oyununa monte etmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Cenk ve Burak güzel şeyler hayal ettiriyor”

Cenk Tosun söylentileriyle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, “Burak Yılmaz’ın Cenk Tosun’a ‘come to Beşiktaş’ demesi tabii ki sahada insana güzel şeyler hayal ettiriyor. Milli takımın 2 forveti yan yana.” dedi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.