haberkartali.net

Avcı’nın derbi planı şekilleniyor

21 Aralık 2019 - 8:17
Avcı, Kadıköy’de bulacakları erken golle rakibin direncini kırıp oyunun kontrolünü elde tutarak zafere uzanmayı hedefliyor.

Süper Lig’de sezona yeni teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yönetiminde istediği gibi başlayamayan Siyah-Beyazlılar, ilk 6 haftada aldığı başarısız sonuçlarla düşme potasına kadar gerilemişti.

Bu olumsuz tablonun ardından o dönemki lider Aytemiz Alanyaspor’u yenen ve ardından 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak zirve yarışına geri dönen Kara Kartal, geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor’a kaybedip taraftarını üzmüştü. Ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kayıpsız geçmeyi tamamlayan teknik direktör Abdullah Avcı, yarın Fenerbahçe’yle deplasmanda oynayacakları derbiye oyuncularını mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor.

Burak Yılmaz etkisi

Nevzat Demir Tesisleri’nde dün yapılan sabah antrenmanı öncesinde oyuncularını etrafına toplayan teknik direktör Abdullah Avcı’nın, zorlu atmosferde istediklerini alabilmeleri için erken bir gol bulmalarının şart olduğunu söylediği öğrenildi.

Öğrencilerinden maçta ilk düdükten itibaren oyunun kontrolünü ellerinde tutmalarını söyleyen Avcı, hücum hattında forma giyecek Burak Yılmaz ve onu destekleyecek skor özelliği bulunan Diaby ve Ljajic’le oyunun başında öne geçmeyi planlıyor. Erken golün ardından Atiba ve Elneny’nin katkısıyla topun kontrolünü kendilerinde tutmayı amaçlayan Avcı, ilerleyen dakikalarda baskıyı düşürmeyip girecekleri pozisyonlarla Kadıköy’den 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.