haberkartali.net

Balotelli ile prensipte anlaşıldı

10 Ağustos 2020 - 10:22
Balotelli'ye yapılan teklif 1.9 milyon avrodan 2.5 milyon avroya çıkarılırken yıldız oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldı.

Sergen Yalçın yönetiminde pandemi arası sonrası Süper Lig’e damga vuran, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan itibaren katılacak olan ve ilk maçını 25 veya 26 Ağustos’ta oynayacağı açıklanan siyah beyazlı ekip UEFA’ya kadrosunu 20 Ağustos’a kadar bildirmek zorunda. Bu nedenle acele eden Kartal’da ilk hedef Mario Balotelli. Siyah beyazlılar, 1.9 milyon avroluk maaş tekliflerini 2.5 milyona çıkarırken tecrübeli oyuncunun buna prensipte ‘Evet’ dediği belirtildi.

Seferoviç’e kiralama formülü

Teklifi yapan Erdal Torunoğulları, transfer heyeti ile hafta içinde İtalya’ya gidecek ve golcü oyuncu ile menajeriyle bir araya gelerek yeni bir görüşme yapacak. Balotelli’nin bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın kulübü Brescia’nın da tecrübeli oyuncuyla yolları ayırmak istediği öğrenildi. Eğer Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ‘Tamam’ derse son kez masaya oturulacak ve imzalar atılacak. Siyah beyazlıların diğer golcü adayı ise Benfica’da forma giyen Haris Seferoviç. 2024’e kadar Portekiz ekibiyle sözleşmesi bulunan İsviçreli oyuncu için kiralama yöntemi düşünülüyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.