haberkartali.net

Balotelli ile temasa geçildi

27 Kasım 2019 - 11:55
Transfer döneminde takıma bir forvet takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, İtalya'dan ayrılmak isteyen Balotelli'yi gündemine aldı.

Beşiktaş‘ta devre arası için transfer çalışmalarına hız verildi. Golcü takviyesi yapmayı planlayan siyah beyazlılar, gündeme dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli‘yi aldı

Balotelli ayrılmak istiyor

Serie A’da Brescia forması giyen 29 yaşındaki futbolcu, ırkçı saldırılar ve Brescia Başkanı Massimo Cellio’nun yaptığı, “Balotelli siyahi birisi. Kendisini temizlemeye çalışıyor” açıklamalarının ardından takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Menajeri ile temas kuruldu

İtalya’da yıllık 1.5 milyon avro maaş ve 3 milyon avroya kadar çıkabilecek çeşitli bonuslarla imza atan yıldız forvet için menajeri Mino Raiola ile temasa geçilerek şartlar soruldu.

Başarı odaklı bonus teklifi

Balotelli için başarı odaklı bonuslarla uygun bir maaş teklifi yapmayı düşünen Beşiktaş’ın, önümüzdeki günlerde bu transfer için harekete geçeceği öğrenildi.

“Come to Beşiktaş”

Verona maçında ırkçı saldırılara maruz kalan Balotelli’ye Beşiktaş taraftarı, “Come to Beşiktaş” sloganıyla kucak açmıştı. İtalyan futbolcu bu sezon 7 maçta 2 gol attı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.