haberkartali.net

Burak: “Ben de taştan bir insan değilim”

23 Kasım 2019 - 22:30
Beşiktaş'ın deplasmanda Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının galibiyet golünü atan Burak, taraftarlardan sağduyu istedi.

“Oynadığımız oyuna alışamamış olabiliriz”

Takımına galibiyeti getiren golü atan Burak Yılmaz, “Bıçaksırtı bir maçtı. Rakiplerimizin kaybettiği haftada kazanıp onların üstlerine çıkmak istiyorduk ve bunu başardık. Bugün kazanmak çok önemliydi. Bir şeyleri tam olarak oturtamadık, oynadığımız oyuna henüz alışamamış olabiliriz. Böyle zamanlarda üç puan kazanmak form kazandığımızda çok işe yarayacak.” ifadelerini kullandı.

“Benim de duygularım var”

Bazı Beşiktaşlı taraftarların havaalanında kendisine tepki göstermesi üzerine de konuşan Burak, “Ben, taştan bir insan değilim. Benim de duygularım var ancak ben bu takımın kaptanıyım. Dik durmak, karakter koymak gerekiyor. Ben Beşiktaşlıyım, bunu her yerde her takımda söyledim. Her  zaman elimden gelenin en iyisi yapacağım. Sadece biraz sağduyu istiyorum, onların her zaman başımın üstünde yeri var.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.