haberkartali.net

“Benim tercihim Beşiktaş”

17 Haziran 2020 - 14:01
Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'da futbol hayatını sürdüren Orkun Kökçü, transferden milli takım tercihine Beşiktaş'tan Galatasaray'a kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü, gelecek planlarına dair konuştu. Bir gün Beşiktaş forması giymek istediğini dile getiren Kökçü, adının Galatasaray ile anılmasına da değindi.

TRT Spor’a konuşan Kökçü salgın verilen arada futbolu özlediğinin altını çizerken, “Feyenoord’da oynadığım için gurur duyuyorum” dedi. 19 yaşındaki futbolcu, Arsenal ve diğer Avrupa devlerinin kendisine ilgi duymasıyla ilgili ise, “Konuyla menajerim ve ailem ilgileniyor. Gelecek ne gösterecek hep beraber göreceğiz. Benim görevim futbol oynamak” ifadelerini kullandı.

Kökçü, Türkiye’ye gelmesi durumunda hangi takımı tercih edeceğinin sorulması üzerine, “Ailece Beşiktaşlı olduğumuzu herkes biliyor. Gelecekte Beşiktaş’ta oynamayı tabii ki isterim” şeklinde konuştu. Galatasaray’a da kapıyı kapatmayan orta saha şunları söyledi: “Profesyoneliz, Galatasaray da büyük takım. Avrupa’da büyük bir takım. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. O da olabilir ama yine de Beşiktaş olsa daha iyi olur”

Türkiye A Milli Takımı’nı tercih etmesine değinen Orkun, “Birkaç isim var burada, onlar biraz zorladılar. Hollanda’dan yana tercihimi kullanacağımı söylediler ama ben Türk’üm. Kendi doğrum olarak Türkiye’yi seçtim. Çok mutluyum bu seçimimden dolayı. Türkiye’den destek görmedim ama destek görmek için yapmadım bu seçimi. Türk’üm ve öyle de kalacağım” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.