haberkartali.net

Beşiktaş, Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı

24 Şubat 2020 - 15:01
Süper Lig'in yirmi dördüncü haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başladı.

Beşiktaş, Süper Lig’de Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenmana tedavisine devam edilen Dorukhan Toköz katılmadı. Geçtiğimiz hafta hastalanan Adem Ljajic, takımla birlikte çalışmaya başladı.

Beşiktaş kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

“Basına açık idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Dorukhan Toköz antrenmanda yer almazken, Adem Ljajic takımla birlikte çalıştı.

Trabzonspor maçında oynayan futbolcularımız, sahada yaptıkları ısınma çalışmasının ardından salonda rejenerasyon çalışması yaparak idmanı tamamladı. Diğer futbolcularımız, ısınma çalışmalarının ardından 5’e 2 ile pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Futbol Takımımız, Süper Lig’de A. Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın (25 Şubat) saat 11.30’da yapacağı idmanla devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.